Biz Up Team — Vaš partner ka poslovnom uspehu

Mi smo jedinstvena i veoma uspešna kompanija koja poslovnim korisnicima na jedinstven način pruža sveobuhvatna rešenja na polju telekomunikacija, internet konekcije i printing servisa.

Sa sedištem u Beogradu i regionalnim centrima u Novom Sadu, Čačku i Kragujevcu i preko 60 zaposlenih pokrivamo teritoriju cele Srbije i postavljamo nove standarde korisničkog iskustva.

Naš uspeh postižemo brzim i pravovremenim reakcijama na zahteve korisnika donoseći predloge za razvoj i unapređenje poslovanja svakog od njih posvećujući im apsolutnu pažnju i analizirajući njihove potrebe i zahteve za unapređenje.

Vrednujemo i podržavamo naše zaposlene. Stvaramo izazovno okruženje, u kojem se prepoznaje kvalitetan i timski rad. Promovišemo kontinuirano učenje i usavršavanje zaposlenih, razvijanje lične kulture i prihvatanje promena, kao i otvorenost za nove inicijative.

Podstičemo zaposlene da demonstriraju posvećenost timskom radu, zajedničkim timskim ciljevima, da pomažu jedni drugima, da budu uspešni i da sarađuju i grade partnerske odnose sa našim klijentima.

Težimo da u korisniku dobijemo partnera u rešavanju njegovih poslovnih izazova jer je briga o korisniku srž naših aktivnosti. Korisnik u centru pažnje — jedna od vrednosti koju posebno negujemo.

Zakažite sastanak sa našim konsultantima radi unapređenja Vašeg poslovanja.

U saradnji sa dodeljenim account managerom vrlo lako i brzo resavamo sve situacije koje su nam od znacaja za poslovanje.
Odlicna komunikacija i upoznavanje sa novim modelima optimizacije stampe omogucili su nam da na pravi nacin sagledamo sve prednosti i odlucimo se za ovaj model.

www.korekt.rs

Aleksandar Pavlović
Menadžer prodaje, Korekt d.o.o.

Biz Up usluge i rešenja - ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Top