Biz Up Team — ekskluzivni partner VIP Mobile

VIP Biz cloud

Radite efikasnije sa bilo kog mesta i bilo kada zahvaljujući Microsoft Office 365 servisima u cloudu. U zavisnosti od potreba vaše kompanije, možete da odaberete najkvalitetnije e-mail server rešenje zasnovano na Exchangeu, siguran prostor za skladištenje podataka u cloudu i pristup online Office alatima gde god da se nalazite.

U tarifama Biz Office 350, 700, 1000, 2000, kao i Biz Out of office 350, 700, 1000, 2000, korisnici dobijaju besplatno Office 365 Kiosk servis u toku prva tri meseca ugovorne obaveze.

Office 365 — Vaša on-line kancelarija

Obavljajte svoje poslovanje i u pokretu
  • Legalan Microsoft office paket (Word, Excell, Power Point, One Note i Publisher) koji Vam je dostupan u svakoj prilici i na svakom mestu.
  • Microsoft One Drive od 1TB prostora — za skladištenje vaših podataka
  • Microsoft Share Point od 10 GB prostora + 500MB dodatno po licenci — Cloud prostor na kome više korisnika istovremeno može da rezmenjuje, čita, edituje različita dokumenta
  • Domen sa email box-om od 50 GB — za neometan rad bez ograničenja
  • Skype for business — mesendžer za vaše poslovanje bez ograničenja. Do 250 korisnika u istovremenoj konferenciji. Neka Vaši sastanci bude bez vremenskog i prostornog ograničenja.

Gratis period za Office 365 kiosk i Business Essential — u toku prva tri meseca ugovorne obaveze. Saznajte više ovde.

U saradnji sa dodeljenim account managerom vrlo lako i brzo resavamo sve situacije koje su nam od znacaja za poslovanje.
Odlicna komunikacija i upoznavanje sa novim modelima optimizacije stampe omogucili su nam da na pravi nacin sagledamo sve prednosti i odlucimo se za ovaj model.

www.korekt.rs

Aleksandar Pavlović
Menadžer prodaje, Korekt d.o.o.

U Biz Up team-u smo pronašli partnera koji na najbolji način vodi brigu o našim telekomunikacionim potrebama. Pravovremeno i profesionalno predstavljaju svoje predloge i rešenja, istovremeno brzo reagujući na naše zahteve. Kroz dodelu account manager-a omogućena nam je vrlo profesionalna i laka komunikacija.

Snežana Bilić Maćić
Asistent IT direktora i direktora opštih poslova, B92 & Prva TV

Odlična saradnja sa ekipom Biz Up tima. Svojim rešenjima, predlozima i sugestijama prate razvoj mog preduzeća. Njihovim Biz Print rešenjem sam oslobodio svoje vreme koje sam odvajao za brigu o štampi u okviru preduzeća. Upoznali su me sa tim modelom štampe o kome nisam puno znao.

Zoran Dimitrijević
direktor, Dima Auto d.o.o.

Biz Up usluge i rešenja - ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Top